Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Ar galima plaukus dažyti svogūnų lukštais? Mes patikrinome šią informaciją

Plaukų dažymas svogūnų lukštais toli gražu nėra šiuolaikinis grožio metodas. Mūsų prosenelės ir močiutės šį metodą ilgą laiką naudojo tam, kad suteiktų savo plaukams įdomų atspalvį. Šis metodas suteikė blondinėms rausvą efektą. Norite pabandyti? Mes jums pasakysime, kaip dažyti plaukus svogūnų lukštais.

Žinoma, tai ne tik pigus ir natūralus būdas pridėti kažką naujo prie savo išvaizdos. Svogūnų lukštuose yra daugybė įvairių maistinių medžiagų. Jos padeda kovoti su plaukų slinkimu ir pleiskanomis, maitina galvos odą ir plaukus. Todėl galite reguliariai naudoti svogūnų nuovirą!

plaukus

Jums reikės:

  • 100 g svogūnų lukštų
  • 200 ml vandens
  • 2 šaukštelių glicerino

Darbo procesas:

Pirmiausia užpilkite svogūnų lukštus vandeniu, užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies dar apie 7 minutes.

Įpilkite glicerino, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Leiskite nuovirui atvėsti ir užtepkite ant plaukų. Laikykite naminius plaukų dažus nuo 30 minučių iki 2 valandų. Viskas priklauso nuo to, kokį atspalvį norite gauti.

plaukus

Gali būti, kad pirmojo natūralaus dažymo rezultatas jums gali atrodyti blankus. Procedūrą galite pakartoti beveik kiekvieną dieną, pasiekdami norimą idealų atspalvį. Pabandykite į nuovirą įdėti ąžuolo žievės. Šis ingredientas ne tik padės nudažyti, bet ir suteiks jūsų plaukams sveiką blizgesį, pašalindamas trapumą ir riebalus. Dabar, kai žinote, kaip dažyti plaukus svogūnų lukštais, galite saugiai eksperimentuoti su savo šukuosena, nebijodami pakenkti plaukams!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---