Daržovių trintuvė praverčia kiekvienoje virtuvėje. Nors šiandien vis dažniau pasirenkami įvairūs elektriniai prietaisai, tačiau įprasta rankinė trintuvė taip pat yra labai populiari. Ja smulkiname sūrį, bulves bei įvairias kitas daržoves…
Tam įprastai pasirenkame vadinamąją „burokinę“ trintuvės pusę, bet ar kada susimąstote, kam yra reikalinga dygliuota trintuvės dalis?
Įdomu tai, kad anksčiau ši trintuvės pusė buvo naudojama įvairių tyrelių ar bulvių košės ruošimui, tačiau šiandien šis panaudojimo būdas jau yra pamirštas…
Vis dėlto, tikrai nereikia manyti, kad ši trintuvės pusė nėra naudinga! Ji gali pagelbėti smulkinant riešutus, citrusinių vaisių žievelę, imbierą, ir t.t.
Po naudojimo sunku išplauti trintuvę? Tam galite naudoti seną dantų šepetėlį, kuriuo greitai pašalinsite maisto likučius ir nesubraižysite trintuvės.