Ar smalsu, kaip šventinis Kalėdų ir Naujųjų metų stalas atrodo skirtingose pasaulio šalyse? Pakeliaukime po pasaulį ir pasižiūrėkime, ką žiemą gamina ir šventėms valgo įvairiausiuose pasaulio kampeliuose.
Japonija – toshikoshi soba

Danija – risalamande

Grenlandija – muktuk

Filipinai – puto bumbóng

Švedija – Jansono pagunda

Čekija – houbový kuba

Prancūzija – escargot

Olandija – oliebol

Lenkija – balandėliai

Kinija – 8 skonių ryžių patiekalas

Meksika – tamales

Bengalijos regionas – chingri malai troškinys

Airija – pyragėliai su faršu

Pietų Korėja – virtiniai su kimči

Argentina – blynų tortas

Jamaika – keptas kiaulienos kumpis

Peru – aštrus karštas šokoladas

Pietų Italija – septynių žuvų puota

Etiopija – doro wat

Lietuva – kūčiukai su aguonų pienu

Rusija – silkė pataluose

Kanada – Briuselio kopūstai

Portugalija – vermišeliai

Rumunija – šaltiena

Belgija – speculaas

Vengrija – žuvies sriuba

Norvegija – vainiko formos pyragas

Brazilija – prancūziškas skrebutis

Kuris iš šių patiekalų jums pasirodė pats skaniausias?