Turime jums naudingų „YouTube“ kanalo patarimų ir gudrybių, kurie palengvins kai kuriuos darbus virtuvėje. Smulkmenos, kurios gali palengvinti jūsų gyvenimą!
- Paprasta druskos ir pipirų dėžutė iš plastikinio butelio
Nupjaukite plastikinio butelio dangtelį ir uždėkite kitą dangtelį iš apačios.
Pagaminsite labai paprastą druskos ar pipirų prieskoninę dėžutę.
- Arbatos maišelis
Kai norite paruošti arbatą su arbatžolių maišeliu, tempkite pakelio virvelę iki pat puodelio dugno ir prispauskite ją su puodeliu.
Dėl to, užpilant arbatžolių maišelį, jis neįkris į karštą vandenį.
- Svogūnų pjaustymas
Ši gudrybė jums šiek tiek palengvins svogūnų pjaustymą. Bet pirmiausia nupjaukite svogūno galus, kad būtų patogiau.
- Jei reikia smulkiai pjaustyti svogūną, pirmiausia perpjaukite jį per pusę, tada įpjaukite horizontaliai keliose vietose, bet ne iki pat galo.
- Tada padarykite kelis vertikalius pjūvius kuo arčiau vienas kito.
- Dabar svogūną labai lengvai supjaustysite.
Antrasis metodas taip pat yra labai paprastas:
Jums tereikia perpjauti svogūną per pusę, tada supjaustyti pusžiedžiais, sudėti juos vienas ant kito ir tada smulkiai supjaustyti.
- Kepimo popierius
Norėdami sutaupyti pinigų įvairioms kepimo skardoms ir kepimo indams, kepdami mėsą naudokite kepimo popierių.
Popierius neleis riebalams pridegti ant kepimo skardos dugno, todėl bus daug lengviau išplauti.
- Riešutų išlukštenimas
Kad riešutai nenuriedėtų, kai daužote juos plaktuku, naudokite žirklių rankenų skyles. Įdėkite į jas riešutus ir taip bus lengviau juos išgliaudyti.
Dabar dar greičiau ir daugiau riešutų galėsite išlukštenti!
- Lengviau išimsite pyragą iš formos
Sulenkite kepimo popierių pagal formos matmenis ir tada nukirpkite, kad susidarytų apskritimas.
Tačiau nepamirškite iškirpti dviejų rankenėlių, su kurių pagalba galėsite lengvai išimti pyragą.
- Kapučino ar latte dekoravimas
Norėdami lengvai papuošti kavą, naudokite kakavą, sumaišytą su vandeniu ir medinę lazdelę.
Taip galėsite sukurti gražų piešinį, ir tai užtruks tik minutę.
Vaizdo medžiaga: