Galbūt tikitės staigių svečių?
Arba tiesiog norėtumėte pasimėgauti skaniu desertu? Jei neturite laiko ir norėtumėte kokių nors gėrybių, pabandykite išsikepti šį pyragą pagal mūsų receptą. Liksite patenkinti!
Pagrindinės sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai – 2 vnt
- Miltai – 2 stiklinės
- Kefyras – 1 puodelis
- Cukrus – 1 puodelis
- Razinos – 100 g
- Sviestas – 1 šaukštas
- Kepimo milteliai – 10 gramų
- Vanilė
Paruošimas
- Sumaišykite kefyrą, cukrų, kiaušinius su maišytuvu.
- Įpilkite šiek tiek miltų, švelniai sumaišykite masę. Supilkite kepimo miltelius, razinas, vanilę, sumaišykite. Tešla yra paruošta.
- Supilkite tešlą į iš anksto suteptą kepimo indą, kepkite 30-35 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Tortas yra skanus, lengvas, švelnus … Mmm, jūs apsilaižysite pirštus!

Esu Jovita, viena iš Hitas.lt straipsnių autorių. Jau nuo mažens mėgstu gaminti ir džiaugiuosi, kad mama leido eksperimentuoti virtuvėje. Mėgstamiausi patiekalai, be abejonės, desertai. Taip pat mėgstu „suktis” namuose, tad skaitytojams stengiuosi pateikti ne tik įdomių receptų, bet ir naudingų patarimų namų ruošoje.