
Sudėtis:
Kiaulienos faršas 800 g

Malta vištiena 300 g
pyragas-su-vistiena4.jpg" alt="" width="720" height="540" />
Pienas 200 ml

Duona 70 g

Druska pagal skonį
![]()
Juodieji pipirai (malti) pagal skonį

Grietinė 200 ml

Kiaušinių 2 vnt.

Kietasis sūris 150 g

Krapai pagal skonį

Svogūnas 1vnt.

Gaminimas:
Sumaišykite kiaulienos ir vištienos faršą, įdėkite pjaustytų svogūnų.

Išmaišykite duoną, įpilkite 100 ml pieno, įdėkite į smulkintą mėsą.
Likusią pieno dalį supilkite į mėsą, druską ir pipirus.

Suformuokite obuolio dydžio kamuoliukus, viduryje padarykite duobutes ir padėkite ant kepimo skardos. Sutepkite sūrį, sumaišykite su grietine, kiaušiniais ir smulkintomis krapais. Įdėkite į duobutę šį įdarą ir 25–30 minučių kepkite orkaitėje iki 200 laipsnių.
![]()