Vos kelios akimirkos ir trintuvas šviežius vaisius paverčia stebuklingu gėrimu – kokteiliu.

Gėrimas yra ne tik pasakiškai skanus, bet ir labai sveikas. Persimonų ir apelsinų kokteilis yra saldus ir lengvai rūgštus.

Ingredientai:

didelis apelsinas – 1 vienetas;

persimonas – 3 vienetai;

maltas cinamonas – ½ arbatinio šaukštelio;

šviežio imbiero pagal skonį;

vandens – 50 mililitrų.

Gaminimas:

Nuplaukite ir nusausinkite vaisius.

Nulupkite apelsiną, supjaustykite į gabalus.

Persimonus nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

Susmulkinkite kiek norite imbiero.

Supjaustytus vaisius sudėkite į trintuvą.

Į trintuvą suberkite maltą cinamoną, įdėkite riekelę šviežio imbiero ir įpilkite vandens.

Mišinį gerai išplakite mikseriu.

Štai ir paruošėte apelsinų ir persimonų kokteilį pagal geriausią receptą!

Skanaus!
