Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Konservuoti arbūzai: tikras stebuklas!

Konservuoti arbūzai yra tikrai labai įdomus dalykas! Šie vaisiai puikiai tinka kaip užkandis, tad galėsite jais mėgautis bet kuriuo metu!

Pirmas žingsnis – paruošti stiklainius: išplaukite juos ir išdžiovinkite! Arbūzus nuvalykite, į stiklainį įdėkite porą skiltelių česnako ir šiek tiek aitriosios paprikos.

Tada dėkite supjaustytus arbūzus (vidutinio dydžio gabaliukais) ir pusvalandžiui užpilkite verdančiu vandeniu. Tada supilkite vandenį į puodą ir 1 litrui vandens įdėkite 4 šaukštus cukraus ir 1 šaukštą druskos, tada užvirinkite ir įpilkite 50 gramų acto vienam litrui.

Galiausiai užpilkite šiuo marinatu arbūzus! Užsukite dangtelius, apverskite ir kuo nors uždenkite, kol stiklainiai atvės. Mėgaukitės šiais nuostabiais arbūzais!

Konservuoti arbūzai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---