Aštrios gruziniškos vištienos kulšelės. Paragaukite!

1 min. skaitymo

Ar mėgstate vištieną? Jei taip, tuomet garantuojame, kad aštrios vištienos kulšelės jums tikrai patiks! Išmėginkite šį receptą ir skaniai pavalgykite!

Ingredientai:

  • Vištienos kulšelės – 3 vnt.;
  • Augalinis aliejus – 40 ml;
  • Medus – 1 arbatinis šaukštelis;
  • Druska ir pipirai – pagal skonį;
  • Prieskonių mišinys chmeli suneli- pagal skonį;
  • Actas 9% – 40 ml.

Gaminimas:

Sumaišykite augalinį aliejų, ištirpintą medų, actą, chmeli suneli prieskonius, druską ir juoduosius pipirus.

Sudėkite vištienos kulšeles ant kepimo skardos arba į kepimo indą, ant viršaus užpilkite gautą marinatą ir palikite 30 minučių pastovėti.

Kepkite kulšeles 190 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių. Po pusvalandžio būtinai apverskite kulšeles ir baikite kepti. Skanaus!

vištienos kulšelės

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *