Avižų duona be miltų: geresnio recepto nerasite!

Redaktorė L.
0 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 3 stiklinių avižinių dribsnių
  • 1,5 stiklinės natūralaus jogurto
  • 2 kiaušinių
  • 2 arb. š. druskos
  • 1 stiklinės smulkintų graikinių riešutų
  • 1 pakuotės kepimo miltelių

Kaip gaminti?

  1. Į avižinius dribsnius įmuškite kiaušinius ir suberkite druską.
  2. Įdėkite jogurto ir išmaišykite. Suberkite kepimo miltelius ir smulkintus graikinius riešutus.
  3. Gerai išmaišykite.
  4. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo formą.
  5. Kepkite 180°C temperatūroje 35 minutes.
TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *