Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Bandelės su obuoliais. Nepaprastai skanu ir tirpsta burnoje

Ingredientai:

  • Bemielė sluoksniuota tešla – 0,5 kg
  • Obuoliai – 4 vnt.
  • Kiaušinis – 1 vnt
  • Cukrus – 50 g
  • Sviestas – 30 g
  • Cinamonas

Gaminimo procesas:

  1. ✔ Kruopščiai nuplaukite obuolius ir supjaustykite juos kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Į keptuvę suberkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
  2. ✔ Viską troškinkite, kol obuoliai suminkštės. Įdaras gaunasi labai skanus. Reikia nuolat saugoti nuo namiškių, kad jie nesuvalgytų jo anksčiau, nei baigsis tešla.
  3. ✔ Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, šiek tiek iškočiokite. Supjaustykite tešlą stačiakampiais, padarykite pjūvius vienoje pusėje, kaip nuotraukoje, ant kitos pusės dėkite įdarą.
  4. ✔Dėkite tiek įdaro, kiek jums patinka: kuo daugiau, tuo skaniau, bet nepersistenkite – kad galėtumėte prispausti kraštus. Suspauskite kraštus, dėkite bandeles ant kepimo skardos, viršų aptepkite kiaušinio tryniu.
  5. ✔ Ištepti reikia, kad ant iškepusių bandelių susidarytų gardi plutelė. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje, kol pagels. Nepaprastai skanios bandelės su obuoliais jau pagamintos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Savaitės horoskopas (2025-ųjų 25 savaitė): Dvi Zodiako ženklai atras netikėtų romantinių siurprizų chaotiškų finansinių vėjų sūkuryje!

Ieškote įžvalgų į savo ateitį? Kosmosas jau pasakė, ir šios savaitės horoskopas turi jums reikalingas paslaptis! 🌠 Skaitykite toliau, kad atrastumėte savo astrologines įžvalgas....

3 nagų lako atspalviai, kurių turėtumėte atsisakyti, sulaukusios 50 metų

Vyresniame amžiuje nagams reikia ypatingos priežiūros. Kad nagų plokštelė būtų kuo ilgiau sveika, rinkitės švelnius atspalvius, kuriuose nėra stiprių chemikalų. Manikiūro meistrės visada jums...
---