Ketvirtadienis, 18 rugsėjo, 2025

Naujausi

Bandelės su obuoliais. Nepaprastai skanu ir tirpsta burnoje

Ingredientai:

  • Bemielė sluoksniuota tešla – 0,5 kg
  • Obuoliai – 4 vnt.
  • Kiaušinis – 1 vnt
  • Cukrus – 50 g
  • Sviestas – 30 g
  • Cinamonas

Gaminimo procesas:

  1. ✔ Kruopščiai nuplaukite obuolius ir supjaustykite juos kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Į keptuvę suberkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
  2. ✔ Viską troškinkite, kol obuoliai suminkštės. Įdaras gaunasi labai skanus. Reikia nuolat saugoti nuo namiškių, kad jie nesuvalgytų jo anksčiau, nei baigsis tešla.
  3. ✔ Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, šiek tiek iškočiokite. Supjaustykite tešlą stačiakampiais, padarykite pjūvius vienoje pusėje, kaip nuotraukoje, ant kitos pusės dėkite įdarą.
  4. ✔Dėkite tiek įdaro, kiek jums patinka: kuo daugiau, tuo skaniau, bet nepersistenkite – kad galėtumėte prispausti kraštus. Suspauskite kraštus, dėkite bandeles ant kepimo skardos, viršų aptepkite kiaušinio tryniu.
  5. ✔ Ištepti reikia, kad ant iškepusių bandelių susidarytų gardi plutelė. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje, kol pagels. Nepaprastai skanios bandelės su obuoliais jau pagamintos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Oro gaivikliai: rizikos ir saugus naudojimas namuose

Daugelis siekia, kad namai kvepėtų maloniai, todėl dažnai naudojami oro gaivikliai – purškikliai, difuzoriai ar automatiniai atomizatoriai. Tačiau ar tokie „kvapai“ yra saugūs sveikatai?...

Neištikimiausi Zodiako ženklai: aistros, laisvė ir jėga

Santykiai su kai kuriais Zodiako ženklais nėra ramūs ir nuspėjami. Jie palieka žymę širdyje – tarsi randą ar tatuiruotę, kuri lieka visam gyvenimui. Šiame...

---