Plona tešla ir skanus įdaras!
Sudėtis:
100 g minkšto sviesto

100 g grietinės

5 g sausų mielių

žiupsnelis druskos

miltai

Įdarui:
vyšnių uogienė

1 kiaušinio baltymas

cukraus pudra

Gaminimas:
Sumaišykite minkštą sviestą, druską, sausas mieles, grietinę ir palaipsniui sudėkite miltus.

Tešla turi gautis minkšta, bet nelipti prie rankų.

Supjaustykite į 4 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į ploną stačiakampį. Išpjaukite iš jo trikampius.

Uždėkite uogienės ant kiekvieno trikampio ir užlankstykite skareles. Aptepkite išplaktu baltymu, apibarstykite cukraus pudra.

Kepkite įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.

Skanaus!
