Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Purių belgiškų vaflių receptas: apie tokius pusryčius galima tik pasvajoti!

Neseniai draugas man padovanojo vaflinę, nors aš niekada nevalgiau vaflių. Tačiau draugas patikino, kad tai – tobuli pusryčiai. Porą dienų prietaisas tik žiūrėjo į mane priekaištingai, o tada nusprendžiau pabandyti pasigaminti belgiškus vaflius. Štai taip dabar prasideda mano rytas!

Man patinka, kad skanėstas yra sotus ir saldus. Dažniausiai minkštus belgiškus vaflius apibarstau cukraus pudra arba užsidedu jogurto ar grietinės. Labai skanu su kaušeliu ledų ir vaisiais. Tie, kurie turi vaflinę, išbandykite šį receptą!

Ingredientai

  • 100 g sviesto
  • 230 ml pieno
  • 180 g kvietinių miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 0,5 a. š. druskos
  • 2 g vanilinio cukraus
  • 1 a. š. kepimo miltelių
Gaminimo eiga

1. Atskirkite baltymus nuo trynių. Kiaušinių trynius sumaišykite su cukrumi ir ištirpintu sviestu. Supilkite pieną, suberkite kepimo miltelius, vanilę ir miltus, užminkykite tešlą.

2. Kiaušinių baltymus išplakite su druska iki standžių putų. Švelniai įmaišykite kiaušinio baltymą į trynių masę.

3. Gerai pašildykite vaflių formą. Į kiekvieną skyrių įpilkite 2 šaukštus tešlos, kepkite 3–4 minutes.

Dabar belgiškų vaflių receptas – jūsų kišenėje! Išmokus, gaminimas užtruks daugiausiai apie 10 minučių, pavyzdžiui, aš iš karto įjungiu vaflinę, kad sušiltų ir greitai gaminu tešlą. Vienas ir du, ir stebuklingi pusryčiai yra paruošti!

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---