Mėsos net nereikės!
Sudedamosios dalys:
- Svogūnai – 3 vienetai
 - Majonezas – 1 valgomasis šaukštas
 - Kiaušiniai – 2 vnt.
 - Manų kruopos – 6 šaukštai
 - Svogūnų laiškai – 4 vnt.
 - Kepimo milteliai – 0,5 šaukštelio
 - Augalinis aliejus
 
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Paruošimo būdas:- Smulkiai supjaustykite svogūnus. Į indą sudėkite kiaušinius, majonezą, druską, pipirus ir išmaišykite. Suberkite manų kruopas ir palikite pastovėti, kad išbrinktų.
 - Tada sudėkite smulkintus svogūnų laiškus ir kepimo miltelius.
 - Išmaišykite, kad gerai išsimaišytų.
 - Kepkite blynelius 3 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.
 
Gero apetito!
