Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Šie blyneliai patiks bet kuriam smaguriui! Jie bus dar skanesni, jei žinosite keletą gudrybių!

Kai ant stalo atsiranda blynai, jie visiems sukelia šypseną, nes šis populiarus patiekalas skanus ir saldus, ir sūrus.

Štai kodėl jis yra beveik kiekvienos šeimos valgiaraštyje.

Nors blynai atrodo gana paprastas patiekalas, kuriam nereikia jokių išskirtinių žinių, bet mes norime su jumis pasidalinti keliomis gudrybėmis, kurios padės juos padaryti dar skanesniais!

Išbandykite šį puikų receptą, ir jūsų blynai bus patys geriausi!

Tobuli blyneliai turi būti ploni, skanūs ir minkšti, kad juos būtų lengva pripildyti mėgstamu įdaru ir patiekti.

Pagrindinė taisyklė, ruošiant tešlą

Daugelis žmonių, gamindami blynus, vadovaujasi taisykle, kad tereikia sudėti visus ingredientus į dubenį ir sumaišyti.

Deja, šis metodas turi keletą trūkumų, kurių reikia vengti.

Labai svarbu tinkama eiga sudėti ingredientus.

Jei viską sumaišysite iš karto, miltai sulips į gumulėlius, todėl susidarys gumuliukų, o blynai nebus švelnios ir kompaktiškos konsistencijos.

Dauguma žmonių su blynų tešla elgiasi kaip su įprasta kepimo tešla, t. y. skystus ingredientus supila į dubenyje jau esančius sausus ingredientus.

Tačiau iš tikrųjų turėtumėte elgtis šiek tiek kitaip.

Be to, reikėtų vengti kepti blynus per dideliame kiekyje aliejaus, nes tokiu atveju jie būna labai sunkūs ir be reikalo per daug riebūs.

Nuosekli gaminimo eiga

Pirmiausia į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir vandenį (geriausiai gazuotą vandenį, kuris blynams suteiks papildomo purumo).

Maišykite šiuos ingredientus, kol jie visiškai tarpusavyje susimaišys.

Miltus galite berti palaipsniui, tačiau juos reikia prieš tai persijoti.

Taip gausite tešlą be jokių gumulėlių.

Taip pat verta įberti žiupsnelį druskos.

Į tešlą reikėtų įpilti truputį augalinio aliejaus, nes tada galėsite blynus tiesiog kepti ant sausos keptuvės ir jie neprilips.

Palikite blynų tešlą 30 minučių pastovėti.

Po to įkaitinkite keptuvę ir tolygiai supilkite tešlą ant keptuvės paviršiaus.

Trumpai apkepkite iš abiejų pusių, saugokite, kad nesudegtų.

Dabar reikia tik ant blynų uždėti mėgstamo įdaro – varškės, uogienės ar šokolado ir susukti.

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Antradienio Gera Ženklas (Birželio 17 d.): Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams reikėtų pasinaudoti diena, norint pasitelkti gamtos dovanas!

Jaučiate, kad likimas šiandien turi jums ypatingą dovaną? 🎁 Atrakinkite savo kasdienį sėkmės likimą ir sužinokite, kaip galite kuo geriau pasinaudoti kiekviena galimybe. Pasinerkite,...

Antradienio horoskopas (birželio 17 d.): Nekantriai laukiančių netikėtų meilės ir finansinių galimybių keliose zodiako ženkluose!

Atraskite šiandienos perspektyvas savo zodiako ženklui.✨ Gaukite tikslias įžvalgas apie meilę ❤️, karjerą ir pinigus 💼💰, ir sveikatą 🍃. Perskaitykite savo horoskopą ir...
---