Greitas ir paprastas orinių blynų su kefyru ir varške receptas

1 min. skaitymo

Tai labai puikūs pusryčiai!

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 250 g
  • Kefyras – 400 ml
  • Miltai – 2 šaukštai
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Cukrus – 3 šaukštai
  • Soda – 0,5 šaukštelio
  • Druska – žiupsnelis
  • Augalinis aliejus – kepimui.

Paruošimo eiga:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, tada sudėkite varškę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  2. Supilkite kefyrą, išmaišykite ir dalimis suberkite miltus. Išmaišykite vientisą tešlą.
  3. Įdėkite sodos, apšlakstykite citrinos sultimis.
  4. Turėtų išeiti gana tiršta tešla.
  5. Kepkite putlius blynelius augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *