Pasakiško skonio kefyro tešlos blyneliai!

Redaktorė L.
0 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 1 stiklinės miltų
  • 1 arb. š. sodos
  • 0,5 arb. š. druskos
  • 1 kiaušinio
  • 1 stiklinės kefyro
  • Sviesto (kepimui)

Kaip gaminti?

  1. Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įmaišykite sodą, druską ir miltus. Išplakite iki vientisos masės.
  2. Keptuvę ištepkite sviestu, įkaitinkite ir įpilkite maždaug 1/4 stiklinės tešlos. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  3. Patiekite su medumi ar sirupu.
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *