Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Blynai su obuolių įdaru – paprastas, bet labai skanus rudeniškas desertas

Sudėtis:

Tešla:

250 g apelsinų minkštimo

350 ml pieno

2 kiaušiniai

Šaukštelis cukraus

Šaukštelis druskos

30 ml augalinio aliejaus

Šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės

280 g miltų

4 g mielių.

Įdaras:

40 g sviesto

50 g cukraus

Šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės

400 g obuolių

Šaukštelis cinamono.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

✔ Apelsinų minkštimą ir tarkuotas žieveles sumaišykite su pienu, įberkite cukraus ir druskos, įpilkite augalinio aliejaus ir plakite plakikliu iki vientisos masės.

✔ Palengva įmaišykite miltus su mielėmis. Paruoštą tešlą palikite šiltai 1 valandą.

✔ Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir  apelsinų žieveles. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite smulkintų  obuolių ir cinamono, virkite 20 minučių.

✔ Kepkite blynus po 1–2 minutes iš abiejų pusių. Kai blynai bus paruošti, užtepkite įdaro ir susukite blynus.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---