Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Blynai su obuolių įdaru – paprastas, bet labai skanus rudeniškas desertas

Sudėtis:

Tešla:

250 g apelsinų minkštimo

350 ml pieno

2 kiaušiniai

Šaukštelis cukraus

Šaukštelis druskos

30 ml augalinio aliejaus

Šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės

280 g miltų

4 g mielių.

Įdaras:

40 g sviesto

50 g cukraus

Šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės

400 g obuolių

Šaukštelis cinamono.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

✔ Apelsinų minkštimą ir tarkuotas žieveles sumaišykite su pienu, įberkite cukraus ir druskos, įpilkite augalinio aliejaus ir plakite plakikliu iki vientisos masės.

✔ Palengva įmaišykite miltus su mielėmis. Paruoštą tešlą palikite šiltai 1 valandą.

✔ Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir  apelsinų žieveles. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite smulkintų  obuolių ir cinamono, virkite 20 minučių.

✔ Kepkite blynus po 1–2 minutes iš abiejų pusių. Kai blynai bus paruošti, užtepkite įdaro ir susukite blynus.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---