Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Blynų suktinukai su bananų ir varškės įdaru: puikus desertas

Ingredientai

Blynams:

  • pienas – ½ l,
  • ryžių miltai – 1 valgomasis šaukštas,
  • kiaušiniai – 2 vnt.,
  • cukrus – 50 g,
  • sviestas – 40 g,
  • bulvių krakmolas – 20 g,
  • saulėgrąžų aliejus, druska – pagal skonį.

Įdarui:

  • riebi varškė – 200 g,
  • bananas – 2 vnt.,
  • grietinė – 3 šaukštai,
  • kondensuotas pienas – 3 šaukštai.

Padažui:

  • cukrus – 2 šaukštai,
  • kakava – 2 šaukštai,
  • grietinė – 2 šaukštai,
  • sviestas – 35 g.

Gaminimo eiga

  1. Sumaišykite miltus, krakmolą, cukrų ir žiupsnelį druskos. Įpilkite pieno ir vėl išmaišykite. Sudėkite lydytą sviestą ir kiaušinius, gerai išmaišykite. Blynus apkepkite iš abiejų pusių.
  2. Ruošiame įdarą: varškę, kondensuotą pieną ir grietinę sumaišome elektriniu maišytuvu. Blynus patepame įdaru. Ant pirmojo blyno krašto dėkite nuluptus bananus, supjaustytus griežinėliais. Suvyniokite ritinį ir supjaustykite gabalėliais .
  3. Minkštą sviestą sumaišome su cukrumi, grietine ir kakava, dedame ant viryklės ir kaitiname, kol cukrus ištirps. Supilkite padažą ant suktinukų, papuoškite ir patiekite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---