Trečiadienis, 17 rugsėjo, 2025

Naujausi

Nuo šiol bulves kepsite tik pagal šį metodą! Gardžios, kvapnios ir traškios

Ingredientai

  • Mažos bulvės – 1 kg,
  • Sviestas – 50 g,
  • Augalinis aliejus – 1/3 puodelio,
  • Česnakas – 2 skiltelės,
  • Druska ir pipirai pagal skonį.

Gaminimo eiga

Nuskustas bulves sudėkite į šaltą vandenį ir užvirkite. Kai tik vanduo užvirs, išjunkite kaitlentę ir palikite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes. Tada nupilkite vandenį.

Į keptuvę supilkite aliejų ir supilkite bulves. Visa patiekalo paslaptis slypi maišant dviejų rūšių riebalus. Sudėkite bulves į keptuvę ir uždenkite, kepkite 10–15 minučių ant vidutinės ugnies. Kas 2–3 minutes pakratykite keptuvę, uždengę dangtį, kad bulvės tolygiai apkeptų.

Po 10–15 minučių nuimkite dangtį, suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus, įdėkite sviestą. Pakepkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kuriuos rugsėjį ir spalį palies Veneros įtaka

Artėjant rugsėjui, Venera įeis į naują Zodiako ženklą, kas turės įtakos net aštuoniems Zodiako ženklams. Keturių jų laukia džiugūs įvykiai, o kiti keturi turėtų...

Tinkama kūno padėtis kraujospūdžio matavimui: kaip gauti tiksliausius rezultatus

Tikriausiai retai susimąstome apie savo kūno padėtį, kai matuojame kraujospūdį. Tačiau naujausi tyrimai rodo, kad būtent kūno laikysena gali lemti matavimo tikslumą. Netinkama kūno...

---