Išskirtinės bulvės, kaip restorane: virėjo receptas

1 min. skaitymo

Jau seniai tokių skanių nevalgėte.

Ingredientai:

bulvės – 1 kg
svogūnai – 2-3 vnt.
pienas – 200 ml
vanduo – 200 ml
Maggi sultinio su vištiena kubelis (arba sultinys su prieskoniais) – 1 vnt.

Gaminimas:

  1. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais, naudodami daržovių pjaustyklę.
  2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  3. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir išdėliokite sluoksnį bulvių, ant viršaus svogūnus. Pakartokite sluoksnius.
  4. Stiklinėje vandens ištirpinkite Maggi kubelį ir supilkite į bulves.
  5. Supilkite pieną ir paskleiskite sviesto gabalėlius.
  6. Uždenkite formą folija.
  7. Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, tada nuimkite foliją ir kepkite dar, kol taps auksinės spalvos.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *