Šie skanūs ir kvapnūs sausainiai nepaliks jūsų abejingų! Receptas labai paprastas, o sausainius kepsite dar ne kartą.

Sudėtis:
250 g miltų

100 g cukraus

100 g sviesto

3-4 šaukštai šilto vandens

2-3 šaukšteliai cinamono

10 g kepimo miltelių

žiupsnelis druskos

Gaminimas:
Į suminkštintą sviestą įpilkite šilto vandens.

Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais.

Užminkykite tešlą ir atidėkite 10 minučių.

Sumaišykite cukrų su cinamonu.

Iš tešlos suformuokite 10 cm ilgio ir 1 cm pločio juosteles. Pavoliokite jas cukraus ir cinamono mišinyje ir sujunkite galus.

Kepkite 10–15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!
