Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Česnakinės bandelės pagal močiutės receptą: jos visada labai greitai dingsta nuo stalo!

Tai – nuostabaus skonio bandelės su maloniu česnako aromatu.

Šiuo receptu pasidalino mano močiutė Marija.

Paruošti šias bandeles yra tikrai labai paprasta: tereikia paruošti tešlą, ją iškočioti ir paruošti sraigės formos bandeles.

Tikrai verta išbandyti šį receptą.

Jums reikės:

Tešlai:

  • 500 g kvietinių miltų
  • 250 ml pieno
  • 40 g mielių
  • Druskos
  • 100 ml aliejaus

Įdarui:

  • 100 g sviesto
  • 100 g grietinės
  • 4 česnako skiltelių
  • Petražolių
  • 1 arb. š. druskos

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus ir palikite tešlą kilti.

Sviestą sumaišykite su grietine ir išspaustu česnaku.

Pagardinkite druska ir petražolėmis.

Tešlą padalinkite į mažesnius gabalėlius ir iškočiokite ovalo formą.

Užtepkite paruoštą įdarą ir susukite.

Įpjaukite suktinuko vidurį ir susukite kaselę.

Susukite į sraigės formą.

Leiskite dar šiek tiek pakilti ant kepimo skardos.

Aptepkite kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

3 nagų lako atspalviai, kurių turėtumėte atsisakyti, sulaukusios 50 metų

Vyresniame amžiuje nagams reikia ypatingos priežiūros. Kad nagų plokštelė būtų kuo ilgiau sveika, rinkitės švelnius atspalvius, kuriuose nėra stiprių chemikalų. Manikiūro meistrės visada jums...

Pirmadienio horoskopas (birželio 16 d.)

Jaučiate kosminę energiją ore? Šiandien gali būti lemiamas pokytis! 🌠 Sužinokite, kaip žvaigždės jums išsirikiuoja ir ką turite žinoti, kad maksimaliai išnaudotumėte tai. ♒ Vandenis...
---