Ketvirtadienis, 31 liepos, 2025

Naujausi

Čigoniškas kepsnys! Pajuskite keliautojų dvasią paragavę šio patiekalo

Čigoniškas kepsnys- tai įprasta mėsa paruošta neįprastu būdu. Išbandykite šį nepaprastą receptą ir gaminsite jį dar ne vieną kartą.

Jums reikės:

  • Kiaulienos sprandinė 800 g
  • Lašiniai 200 g
  • 4 skiltelės česnako
  • Augalinis aliejus 1,1 L
  • Druska pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai pagal skonį
  • Paprikos milteliai pagal skonį
  • Gruzdintos bulvytės 400 g
  • Kvietiniai miltai 150 g

Gaminimas:

Supjaustykite kiaulienos sprandinę į 4 kepsnius ir išmuškite. Iš visų pusių pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, paprikos milteliais ir smulkintu česnaku.

Lašinius supjaustykite storais gabalėliais, kiekvieną gabalėlį iš vienos pusės įpjaukite, kad būtų tarsi šukos. Kepkite lašinius augaliniame aliejuje iki rudos spalvos.

Mėsą apvoliokite miltuose ir apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol suminkštės, tai užtruks apie 20 minučių.

Apkepkite bulvytes iki aukso rudos spalvos. Bulves dėkite į lėkštę, šalia kepsnio, ir ant jos uždėkite lašinių šukutes.

Čigoniškas kepsnys paruoštas!

Čigoniškas kepsnys

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---