Cukinijos ir sūrio pyragas su mėsa – sezoninis užkandis, tinkantis net šventėms!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Tai tiesiog skanu!

Ingredientai:

  • Cukinija – 300 g
  • Sūris – 100 g
  • Kiaušinis – 1 vnt.
  • Miltai – 2 šaukštai
  • Druska ir pipirai – pagal skonį
  • Malta mėsa – 200 g
  • Svogūnas – 2 vnt.
  • Česnakas – 2 skiltelės
  • Majonezas – 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidoras – 1 vnt.

Paruošimas:

  1. Cukinijas ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
  2. Pagal skonį įberkite miltų, druskos ir pipirų.
  3. Iškepkite lietinius.
  4. Pasidarykite įdarą:  apkepkite faršą su smulkintais svogūnais ir česnaku, įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Atvėsinkite ir pagardinkite majonezu.
  5. Kiekvieną blyną aptepkite įdaru, ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius ir patepkite trupučiu majonezo.
  6. Kepkite įkaitintoje iki 220°C temperatūros orkaitėje 10 minučių.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *