Atrodo labai gražiai ir skaniai, ilgą laiką išlieka švelnūs ir minkšti.
Ingredientai:
- Cukinijos – 2 vnt.
 - Krapai – 20 g
 - Kiaušiniai – 4 vnt.
 - Miltai – 120 g
 - Druska pagal skonį
 - Pipirų mišinys – 1/2 arbatinio šaukštelio
 - Džiovinto česnako milteliai – 1 šaukštelis
 - Itališkų žolelių mišinys – 1 šaukštelis
 - Rūkytos maltos paprikos milteliai – 1 arbatinis šaukštelis
 - Pievagrybiai – 300 g
 - Kietasis sūris – 150 g
 
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Paruošimas:- Grybus supjaustykite plonais griežinėliais, tada kepkite aliejuje, kol suminkštės. Apibarstykite druska, pipirais ir kepkite, kol visas skystis išgaruos.
 - Cukinijas sutarkuokite rupia tarka, įberkite druskos, išmaišykite ir palikite 5 minutes pastovėti, kad cukinijos išleistų savo sultis.
 - Tada rankomis išspauskite susidariusias sultis, suberkite smulkintus krapus, prieskonius ir įmuškite kiaušinius, kruopščiai viską išmaišykite.
 - Pabaigoje suberkite persijotus miltus, viską sumaišykite iki vientisos masės.
 - Mišinį paskleiskite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, mentele išlyginkite ploną stačiakampio formos sluoksnį, 5–7 mm storio.
 - Kepkite 200 C temperatūroje 20 minučių, kol suminkštės.
 - Grybų įdarą tolygiai paskleiskite ant cukinijos paviršiaus, palikdami kelis centimetrus laisvos vietos.
 
Pabarstykite kietu sūriu, tarkuotu stambia tarka. Dalį sūrio palikite vėlesniam apibarstymui.
Tvirtai susukite į ritinėlį.
Cukinijos suktinuko viršų pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu, kepkite 5-10 minučių, kol sūris ištirps.
Karštą cukinijos suktinuką supjaustykite gabaliukais, pabarstykite šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Skanaus!
