Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Cukinijų vyniotinis su įdaru. Skaniau nei kepsniai!

Paprastos cukinijos sumaniose rankose per kelias minutes gali tapti patiekalu, kuris nuo stalo dings greičiau nei kepsniai.

Šio patiekalo pagrindas, žinoma, bus cukinijos. Supjaustykite jas labai plonais griežinėliais, pagardinkite druska ir paskleiskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

Išplakite 8 kiaušinius, pridėkite druskos ir pipirų. Užpilkite mišinį ant cukinijų ir pašaukite į orkaitę 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Kol kepa pagrindas, pasiruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite 100 g svogūno ir sudėkite į keptuvę, pridėkite tris skilteles susmulkinto česnako, 500 g maltos vištienos, druskos, pipirų, 200 ml sultinio ir 200 ml grietinėlės. Apkepkite, kol suminkštės, tada pridėkite 200 g grietinės ir gerai išmaišykite

Kai pagrindas iškeps, galima pradėti ruošti vyniotinį.

Ant viršaus tolygiai paskleiskite 200 g tarkuoto sūrio, o ant jo – ką tik paruoštą įdarą.

Susukite vyniotinį. Tai lengva padaryti pasitelkiant cukinijų pagrindui naudotą kepimo popierių.

Kepkite dar 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklų suderinamumas: su kuo verta kurti ilgalaikius santykius?

Astrologija gali būti ne tik pramoga, bet ir naudingas įrankis geriau suprasti save bei kitus. Viena iš populiariausių astrologinių temų – zodiako ženklų suderinamumas,...

Kaip išeiti iš vidinio sąstingio: 8 veiksmingi būdai susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą

Jaučiatės tarsi įstrigę – lyg gyvenimas nesugriuvo, bet ir nedžiugina? Tai gali būti vidinio sąstingio būsena. Ji dažnai apibūdinama kaip „pilkas laikotarpis“, kai viskas...

---