Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Nepakartojamas cukinijų padažas žiemai. Jo skonis toks puikus, kad namuose jis labai greitai suvartojamas!

Puikus cukinijų padažas žiemai – išbandykite šį receptą. Šį receptą jums radome internete ir tai tikrai labai skanu!

Jums reikės:

  • 1,5 kg cukinijų
  • 1,2 kg pomidorų
  • 1,5 kg paprikų
  • 0,8 kg svogūnų
  • 0,8 kg morkų
  • 10-12 skiltelių česnako
  • 2 aitriųjų paprikų
  • 1 šaukšto druskos (kad morkos išleistų sultis)
  • 1 šaukštelio malto imbiero
  • 6 šaukštelių druskos
  • 7-8 šaukštelių rudojo cukraus
  • 70 ml obuolių sidro acto

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Pirmiausia paruoškite visus ingredientus.

Tada aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.

Nuvalytas morkas sutarkuokite arba susmulkinkite su virtuviniu kombainu.

Į svogūnų masę suberkite morkas.

Įberkite druskos ir troškinkite, kol morkos suminkštės.

Taip pat supjaustykite pomidorus ir paprikas.

Į puodą sudėkite pomidorus ir paprikas.

Taip pat sudėkite ir česnaką.

Cukinijas nulupkite ir taip pat sutarkuokite su virtuviniu kombainu. Įpilkite druskos ir palaukite 10 minučių, kol išsiskirs sultys.

Tada iš cukinijų išspauskite sultis ir supilkite jas į puodą.

Virkite dar 10 minučių.

Tada sutrinkite ir įpilkite cukraus, imbiero, acto ir suberkite likusią druską.

Supilkite karštą mišinį į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite steriliu dangteliu.

Leiskite atvėsti.

Paruoštą padažą laikykite tokiose sąlygose, kaip ir klasikines uogienes.

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---