Ingredientai
- miltai – 4–5 šaukštai,
 - margarinas – 200 g (ištirpdytas),
 - grietinė 20% – 200 g,
 - kiaušiniai – 2 vnt.,
 - sausos mielės – 1,5 šaukštelio,
 - cukrus – 1 šaukštelis.
 
Gaminimo eiga
- Pirmiausia paruošiame tešlą: šiltame vandenyje ištirpdome mieles, 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir miltus.
 - Kai tik pasirodys burbuliukai (po maždaug 20 minučių), supilkite minkštą margariną, kiaušinius, grietinę ir miltus. Minkykite tešlą.
 - Tešlą padaliname į 4 dalis ir kiekvieną iškočiojame į 3 mm storio apskritimą, tada supjaustome trikampiais ir dedame įdarą arba tiesiog pabarstome cukrumi. Susukame suktinukus.
 - Viršutinę dalį patepkite cukraus sirupu ir sudėkite kruasanus ant kepimo skardos, padengtos silikoniniu kilimėliu.
 - Palikite kruasanus pakilti kambario temperatūroje 30 min. (galima ir ilgiau, jei kambaryje vėsu). Kepkite 180°C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
 
Skanaus!
