Trečiadienis, 14 gegužės, 2025

Naujausi

Tik pagal šį receptą: itin skanūs ir švelnūs kruasanai

Ingredientai

  • miltai – 4–5 šaukštai,
  • margarinas – 200 g (ištirpdytas),
  • grietinė 20% – 200 g,
  • kiaušiniai – 2 vnt.,
  • sausos mielės – 1,5 šaukštelio,
  • cukrus – 1 šaukštelis.

Gaminimo eiga

  1. Pirmiausia paruošiame tešlą: šiltame vandenyje ištirpdome mieles, 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir miltus.
  2. Kai tik pasirodys burbuliukai (po maždaug 20 minučių), supilkite minkštą margariną, kiaušinius, grietinę ir miltus. Minkykite tešlą.
  3. Tešlą padaliname į 4 dalis ir kiekvieną iškočiojame į 3 mm storio apskritimą, tada supjaustome trikampiais ir dedame įdarą arba tiesiog pabarstome cukrumi. Susukame suktinukus.
  4. Viršutinę dalį patepkite cukraus sirupu ir sudėkite kruasanus ant kepimo skardos, padengtos silikoniniu kilimėliu.
  5. Palikite kruasanus pakilti kambario temperatūroje 30 min. (galima ir ilgiau, jei kambaryje vėsu). Kepkite 180°C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Trečiadienio Įkvepiantis Horoskopas (Gegužės 14 d.): Kai kurie Zodiako ženklai yra pasirengę atrasti netikėtas romantines tiesas!

Ar kada nors susimąstėte, ką žvaigždės šnibžda apie jūsų dieną? Šiandienos horoskopas gali turėti atsakymus, kurių ieškote! 🌌 Giliai panirkite į savo astrologinę prognozę...

Kokios tatuiruotės jums tinka pagal jūsų Zodiako ženklą?

Ar kada nors svarstei, kokia tatuiruotė geriausiai atspindėtų tavo asmenybę? Tatuiruotė pagal Zodiako ženklą gali būti ne tik stilingas kūno papuošalas, bet ir prasmingas...
---