Subtilus šokoladinis triufelis. Tiesiog tirpsta burnoje!

Redaktorė K.
0 min. skaitymo

Ingredientai:

  • grietinėlė 30–35 % – 100 ml,
  • juodasis šokoladas – 150 g,
  • kakava – 2 valg. š.,
  • apelsino žievelės – 10 g.

Gaminimo eiga:

Į grietinėlę supilkite tarkuotą žievelę ir užvirkite.

Supilkite šokoladą, sukapotą gabalėliais, išmaišykite, kad šokoladas ištirptų.

Masę dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Suformuokite kamuoliuko formos saldainius ir apvoliokite kakavoje.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *