Subtiliai saldus suflė: lyg ant debesies!

Redaktorė K.
1 min. skaitymo

Ingredientai

  • Kiaušiniai – 4 vnt.,
  • Jogurtas – 350 g,
  • Cukrus – 3 šaukštai,
  • Krakmolas – 3 šaukštai,
  • Kepimo milteliai – 1 a. š.,
  • Cukraus pudra – papuošimui.

Gaminimo eiga

Kiaušinius iš anksto išimame iš šaldytuvo ir baltymus atskiriame nuo trynių. Baltymus laikome šaldytuve.

Į trynius suberkite cukrų ir šluotele arba elektriniu mikseriu išmaišykite iki vientisos masės. Tada suberkite krakmolą ir kepimo miltelius, išmaišykite. Įpilkite jogurto ir vėl išmaišykite.

Atskirai išplakite baltymus, kad masė būtų balta ir apvertus dubenį neiškristų. Į trynių masę po truputį pilkite baltymus ir atsargiai juos įmaišykite (nepersistenkite).

Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 min. Iškepusį suflė pyragą pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Skanaus!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *