Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Gaivūs vasaros barščiai su rūgštynėmis: skanūs tiek karšti, tiek ir šalti!

Dažnas patiekalas ant mano stalo!

Ingredientai:

  • šviežios rūgštynės – 150 g
  • bulvės – 250 g
  • svogūnas – 1 vnt.
  • morkos – 1 vnt.
  • česnakas – 2 skiltelės
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • petražolės, svogūnai ir krapai – po 15 g
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai
  • cukrus – 1 šaukštelis
  • pipirai – 1/4 šaukštelio
  • druska pagal skonį
  • vanduo – 1,25 l.
  • grietinė – neprivaloma.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimas:
  1. Supjaustykite bulves kubeliais. Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūną bei žalumynus.
  2. Supjaustykite rūgštynių lapelius.
  3. Pakepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje.
  4. Į kepamus produktus suberkite smulkintą česnaką ir kepkite dar minutę.
  5. Į vandens puodą įdėkite bulves, rūgštynes, krapų ir petražolių stiebus.
  6. Verdant, pagal skonį pasūdykite ir virkite, kol bulvės išvirs.
  7. Tada įberkite žalumynų, pipirų, cukraus, leiskite užvirti, sumažinkite ugnį ir dar virkite apie minutę.
  8. Patiekdami į kiekvieną lėkštę įdėkite grietinės šaukštelį ir pusę kiaušinio.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Antradienio horoskopas (birželio 17 d.): Nekantriai laukiančių netikėtų meilės ir finansinių galimybių keliose zodiako ženkluose!

Atraskite šiandienos perspektyvas savo zodiako ženklui.✨ Gaukite tikslias įžvalgas apie meilę ❤️, karjerą ir pinigus 💼💰, ir sveikatą 🍃. Perskaitykite savo horoskopą ir...

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...
---