Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Greitai paruošiama obuolienė: nebenorėsite grįžti prie anksčiau bandytų receptų!

Paruošti šią obuolienę bus tikrai labai paprasta.

Šį receptą išbandžiau prieš metus, ir dabar obuolienę ruošiu tik tokiu būdu.

Nereikia ilgai stovėti prie viryklės, o obuolienės skonis yra tiesiog fantastiškas!

Jums reikės:

  • 2 kg obuolių
  • 0,5 kg granuliuoto cukraus
  • 3 š. 8% acto
  • 0,5 arb. š. malto cinamono
  • 2 arb. š. obuolių pyrago prieskonių
  • 4 valg. š. romo

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Įkaitinkite orkaitę iki 200-250 laipsnių.

Nuplautus obuolius supjaustykite ketvirčiais.

Pašalinkite sėklas.

Sudėkite į gilią kepimo skardą.

Supilkite actą.

Išmaišykite.

Pašaukite į iki 200-250 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.

Kepdami nemaišykite!

Išimkite iš orkaitės ir tolygiai pabarstykite 0,25 kg cukraus.

Vėl pašaukite į orkaitę  ir kepkite 15 minučių.

Įberkite 0,25 kg cukraus.

Pašaukite į orkaitę ir kepkite dar 15-20 minučių.

Paruoštą masę supilkite į maždaug 3 l talpos puodą.

Įberkite1/2 arbatinio šaukštelio cinamono.

Įberkite obuolių pyrago prieskonių ir įpilkite 4 šaukštus romo.

Sutrinkite trintuvu ir išmaišykite.

Supilstykite į sterilizuotus stiklainius.

Į stiklainius įpilkite po arbatinį šaukštelį romo.

Uždarykite stiklainius kaip įprasta.

Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir leiskite atvėsti.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

3 nagų lako atspalviai, kurių turėtumėte atsisakyti, sulaukusios 50 metų

Vyresniame amžiuje nagams reikia ypatingos priežiūros. Kad nagų plokštelė būtų kuo ilgiau sveika, rinkitės švelnius atspalvius, kuriuose nėra stiprių chemikalų. Manikiūro meistrės visada jums...

Pirmadienio horoskopas (birželio 16 d.)

Jaučiate kosminę energiją ore? Šiandien gali būti lemiamas pokytis! 🌠 Sužinokite, kaip žvaigždės jums išsirikiuoja ir ką turite žinoti, kad maksimaliai išnaudotumėte tai. ♒ Vandenis...
---