Šeštadienis, 21 birželio, 2025

Naujausi

Greitas šokoladinis pyragas. Nuostabaus skonio skanėstas, paruošiamas per 15 minučių!

Puikaus ir greitai paruošiamo šokoladinio pyrago receptas.

Nedvejokite ir išbandykite, būsite maloniai nustebinti, nes pagal šį „YouTube“ kanalo receptą galėsite jį pagaminti visai nesudėtingai.

Jums reikės:

Tešlai:

  • 4 kiaušinių (kambario temperatūros)
  • 150 g cukraus
  • 150 ml pieno
  • 150 ml aliejaus
  • 3 šaukštų kakavos
  • 1 pakelio kepimo miltelių
  • 250 g paprastų miltų

Glajui:

  • 300 ml pieno
  • 2 šaukštų kakavos
  • 1 šaukšto kukurūzų krakmolo
  • 20 g cukraus
  • 50 ml aliejaus
  • 100 g šokolado

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Kiaušinius su cukrumi išplakite iki standžių putų.

Palaipsniui supilkite pieną, aliejų ir, nuolat maišydami, suberkite kakavą, kepimo miltelius ir persijotus miltus.

Sumaišykite vientisą tešlą, kurią supilkite į riebalais išteptą kepimo indą.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.

Tuo tarpu paruoškite glajų.

Į puodą įpilkite pieno, aliejaus, įberkite cukraus ir krakmolo.

Įberkite kakavos ir leiskite užvirti.

Galiausiai įdėkite šokolado ir nuolat maišydami virkite apie 2 minutes.

Iškepusį biskvitą kepimo inde supjaustykite kubeliais ir subadykite pagaliuku.

Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago ir leiskite įsigerti.

Papuoškite ir galite patiekti. Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šeštadienio šmaikštūs žvaigždės (birželio 21 d.): Panirkite į paslaptis ir šeimos linksmybes – kas šiandien dangaus albumo puslapiuose svarstyklių ir jaučių ženklams?

Koks jūsų kitas mėgstamiausias hobis? Atraskite šiandienos populiariausius interesus, kurie laukia jūsų tyrinėjimų! 📌🔍 Nuo kūrybinių menų iki naujausių technologijų DIY projektų, jūsų kitas...

Šis neįprastas konservavimo būdas braškes išlaiko šviežias ištisus metus!

Braškių sezonas jau prasidėjo. Tikėtina, kad jums kyla klausimų, kaip konservuoti šias uogas, kad jomis būtų galima mėgautis ištisus metus. Viskas yra gana paprasta....
---