Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Greiti, saldūs ir neįprasti pusryčiai- virtų burokėlių blynai!

Virtų burokėlių [-[0]-] skamba keistai ir neįprastai. Tačiau jų skonis toks geras, kad gailėsitės neišbandę šio puikaus recepto anksčiau.

Jums reikės:

  • 1 nedidelis virtas burokėlis (~ 300g),
  • sauja razinų (50 ~ 70g),
  • 3 šaukštai miltų (~ 75g),
  • kepimo milteliai
  • 1 kiaušinis,
  • 1 šaukštas cukraus,
  • 2 ~ 3 šaukštai augalinio aliejaus kepimui

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite vidutine tarka. Į burokėlius įmuškite kiaušinį, įberkite cukraus, razinų. Jei norite, riešutų. Suberkite miltus su kepimo milteliais. Išmaišykite.

Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Įdėkite tešlą į keptuvę su šaukštu. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos – apie 2 ~ 3 minutes.

Kai visi burokėlių blynai jau iškepę, patiekite juos su grietine ar uogiene.

burokėlių blynai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---