Skani ir sultinga kiauliena rūgščiame pomidorų padaže puikiai tiks su ryžiais, keptomis daržovėms ar makaronai. Išbandykite!

Ingredientai:

Kiauliena – 600 g;

Svogūnai – 1 vnt.;

Pomidorų pasta – 3 šaukštai;

Miltai – 1 valgomasis šaukštas;

Aliejus – 2-3 šaukštai;

Juodieji pipirai – 6 vnt.;

Lauro lapai – 2 vnt.;

Druska, pipirai pagal skonį.

Gaminimas:

Kiaulieną nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite į mažus gabalėlius.

Keptuvę įkaitinkite ir pakepkite kiaulieną 5 minutes pamaišydami.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos mažais kubeliais. Sudėkite juos kartu su mėsa. Maišykite ir kepkite 5-7 minutes.

Sudėkite į keptuvę pipirus bei druską ir kepkite dar 3 minutes.

Sumaišykite pomidorų pastą su 2 puodeliais vandens.

Įpilkite į keptuvę, kurioje kepate mėsą. Tai pat sudėkite lauro lapus ir 30 minučių troškinkite ant mažos ugnies.

Paruoštą guliašą su padažu papuoškite žalumynais ir patiekite svečiams ar namiškiams.

Skanaus!
