Neįtikėtinai skanus guliašas su pomidorų padažu

1 min. skaitymo

Skani ir sultinga kiauliena rūgščiame pomidorų padaže puikiai tiks su ryžiais, keptomis daržovėms ar makaronai. Išbandykite!

Ingredientai:

Kiauliena – 600 g;

Svogūnai – 1 vnt.;

Pomidorų pasta – 3 šaukštai;

Miltai – 1 valgomasis šaukštas;

Aliejus – 2-3 šaukštai;

Juodieji pipirai – 6 vnt.;

Lauro lapai – 2 vnt.;

Druska, pipirai pagal skonį.

Gaminimas:

Kiaulieną nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite į mažus gabalėlius.

Keptuvę įkaitinkite ir pakepkite kiaulieną 5 minutes pamaišydami.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos mažais kubeliais. Sudėkite juos kartu su mėsa. Maišykite ir kepkite 5-7 minutes.

Sudėkite į keptuvę pipirus bei druską ir kepkite dar 3 minutes.

Sumaišykite pomidorų pastą su 2 puodeliais vandens.

Įpilkite į keptuvę, kurioje kepate mėsą. Tai pat sudėkite lauro lapus ir 30 minučių troškinkite ant mažos ugnies.

Paruoštą guliašą su padažu papuoškite žalumynais ir patiekite svečiams ar namiškiams.

Skanaus!

 

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *