Išbandykite šį neįprastą receptą: keptas viščiukas vien druskos marinate!

Redaktore E.
1 min. skaitymo

Ar kada bandėte marinuoti viščiuką vien druska?

Reikės:

1 kg druskos

viščiuko, sveriančio apie 1,5 kg

Gaminimas:

Paskirstykite druską ant viščiuko odos.

Suriškite viščiuko kojas ir padėkite ant druskos nugara žemyn. Sparnelių galus uždenkite folija, kad neapdegtų.

Kepkite 180 ° C temperatūroje apie valandą.

Patikrinkite, ar mėsa iškepusi, pradurdami ją dantų krapštuku. Iš jos išsiskiriančios sultys turėtų būti skaidrios.

Tokiu būdu kepta vištiena įgaus traškią plutą ir bus labai sultinga.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *