Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Išbandykite šį neįprastą receptą: keptas viščiukas vien druskos marinate!

Ar kada bandėte marinuoti viščiuką vien druska?

Reikės:

1 kg druskos

viščiuko, sveriančio apie 1,5 kg

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Paskirstykite druską ant viščiuko odos.

Suriškite viščiuko kojas ir padėkite ant druskos nugara žemyn. Sparnelių galus uždenkite folija, kad neapdegtų.

Kepkite 180 ° C temperatūroje apie valandą.

Patikrinkite, ar mėsa iškepusi, pradurdami ją dantų krapštuku. Iš jos išsiskiriančios sultys turėtų būti skaidrios.

Tokiu būdu kepta vištiena įgaus traškią plutą ir bus labai sultinga.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....

Mėnesio horoskopas (2025 m. gegužė): Vienas zodiako ženklas susiduria su karjeros kliūtimis, o kitas atranda netikėtas meilės galimybes.

Jaučiate kosmines vibracijas šį mėnesį? Leiskite žvaigždėms vadovauti kiekvienam jūsų žingsniui su šio mėnesio horoskopu! 🌺 Tyrinėkite savo asmeninį astrologinį patarimą čia. ♒ Vandenis...
---