Penktadienis, 22 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Itin paprastas, bet beprotiškai skanus gvakamolės receptas

Avokadas yra labai sveikas produktas, praturtinantis organizmą vitaminais ir sveikais riebalais. 

Gvakamolės padažas yra populiarus visame pasaulyje. Svarbiausia rasti gerai prinokusį avokadą.

Ingredientai:

čili pipirai – 1 vienetas;

avokadas – 3 vienetai;

pomidoras – 2 vienetai;

svogūnas – 1 vienetas;

kalendra – saujelė;

laimas – 1 vienetas;

druskos pagal skonį;

česnako 1 skiltelė;

Gaminimas:

Nuplaukite pomidorus, nusausinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Nuplaukite čili, nusausinkite, išimkite sėklytes ir susmulkinkite kartu su nuluptais svogūnais, česnaku ir kalendra.

Didelioje grūstuvėje sutrinkite česnaką, čili pipirus, kalendrą, pomidorus, ir svogūnus į vientisą masę.

Įberkite druskos ir vėl viską išmaišykite.

Įpilkite 1-2 šaukštus vandens ir laimo sulčių, kad mišinys taptų skystesnis.

Nuplaukite, nusausinkite ir išvalykite avokadą, pašalinkite sėklas, supjaustykite minkštimą mažais kubeliais.

Avokado minkštimą supilkite į masę ir gerai išmaišykite.

Skanus gvakamolės padažas paruoštas! Galite jį valgyti su kukurūzų traškučiais ar kitais užkandžiais bei patiekalais.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Terasos įrengimas – kaip sukurti jaukią poilsio zoną šiltajam sezonui?

Terasos – tai viena populiariausių lauko erdvių, kuri suteikia galimybę mėgautis gamta, grynu oru ir kartu komfortu. Vasaros sezonu terasa tampa svarbia namų dalimi,...

Batutai – pramoga, sportas ir nauda visai šeimai

Šiuolaikinis gyvenimo būdas dažnai verčia žmones daug laiko praleisti prie ekranų ir mažiau judėti. Todėl vis dažniau ieškoma sprendimų, kaip smagiai ir aktyviai leisti...
---