Jūros gėrybių salotos yra sveikas ir sotus patiekalas. Galite jas valgyti kasdien ar pagaminti, kai laukiate svečių ir ruošiate šventę. Jos kiekvienam primins atostogas ir puikų vasaros orą.
 salotos" width="973" height="643" />
salotos" width="973" height="643" />
Jums reikės:
2 vidutinės bulvės
 
3 kiaušiniai
 mėsa su kiaušinių įdaru" width="800" height="533" />
mėsa su kiaušinių įdaru" width="800" height="533" />
200 g krabų lazdelių
 
150 g kieto sūrio
 
180 g raudonųjų ikrų
 
100 g majonezo
 
150 g krevečių
 
druska, pipirai, žolelės pagal skonį
 
Gaminimas:
Pirmiausia išvirkite bulves ir kiaušinius. Atskirai pabarstykite šiuos produktus druska, taip pat kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Krabų lazdeles supjaustykite mažais gabalėliais.
 
                
Paruoškite specialų salotų padažą, atsargiai sumaišydami ikrus su majonezu.
Dabar reikia sudėti salotas sluoksniais, kiekvieną sluoksnį sutepant padažu. Sudėkite bulves ant pasirinkto indo dugno, padenkite padažu.
 
Į antrą sluoksnį sudėkite krabų lazdeles. Trečiajame ir ketvirtajame sluoksniuose sudėkite kiaušinius ir sūrį.
 
Sutepkite padažu ir ant viršaus sudėkite nuluptas krevetes, taip pat žalumynus. Jei norite, salotas taip pat galite papuošti alyvuogėmis.
Jūros gėrybių salotos yra paruoštos. Belieka tik surasti joms matomiausią vietą ant stalo. Ir nepamirškite įsitikinti, kad kiekvienas brangus svečias turės galimybę laiko išbandyti šias nuostabiai skanias salotas!
 
