Ketvirtadienis, 31 liepos, 2025

Naujausi

Kaip išlaikyti šviežias ir kvapnias braškes per žiemą?

Galėsite  valgyti visą žiemą!

Atėjo šviežių daržovių, vaisių ir uogų sezonas. Galite ne tik mėgautis gaiviais skoniais ir aromatais, bet ir pasiruošti jų žiemai, kad vėliau parduotuvėje nereikėtų pirkti produktų aukštomis kainomis.

Norint pagaminti ilgai išliekančio skonio braškes, jums reikės šių ingredientų:

  • Braškių.

Gaminimo procesas:

Nuplaukite uogas ir sudėkite jas ant rankšluosčio, gerai nusausinkite.

Sudėkite uogas į uždaromus maišelius, išspauskite orą, uždarykite juos ir įdėkite į šaldiklį.

Likusias uogos reikia sudėti į plastikinius indus ir apibarstyti cukrumi.

Jei dar turite uogų, supilkite jas su cukrumi į indą. 1 kg uogų bus reikalinga 500 g cukraus. Šią masę sumaišykite elektriniu panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.

Gautą masę supilkite į indelius su braškėmis, uždenkite juos dangteliais ir įdėkite į šaldiklį.

Šis variantas puikiai tiks saldžiam padažui, kurį užpilate ant sūrio pyragų, blynų ir kitų desertų.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---