Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kaip per 15 min. pasigaminti visą kalną skanių baklažanų?

Visi žino, kad baklažanai labai stipriai prisigeria aliejaus, kai kepami keptuvėje. Todėl pasiūlysime kitokį būdą, kaip greitai pasigaminti skanių baklažanų.

Baklažanus supjaustykite maždaug 5 mm storio griežinėliais. Apšlakstykite juos aliejumi ir leiskite pastovėti 10-15 minučių, kad sugertų aliejų. 1 kg baklažanų reikia 80 g aliejaus. Patikėkite, tai tik nedaug aliejaus. Jei keptumėte baklažanus keptuvėje, sunaudotumėte daug kartų daugiau aliejaus.

Baklažanus paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 15-20 minučių. Viskas, baklažanai yra paruošti. Belieka pasigaminti padažą, su kuriuo juos galima patiekti ant stalo.

Baklažanus galima valgyti su majonezu, česnakais ir žolelėmis. Tinka krapai, petražolės ir kalendra. Majonezą atskieskite grietine, kad padažas būtų šiek tiek rūgštesnis.

Taip pat labai skanu patiekti baklažanus su pomidorais. Baklažanus patepkite minėtu padažu, o ant viršaus uždėkite pomidoro griežinėlį.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---