Karališkas ypatingai skanus patiekalas su bulvėmis ir vištienos filė: puikiai tiks pietums ar vakarienei

1 min. skaitymo

Tokį gardų skonį sunku perteikti žodžiais!

Ingredientai:

  • Bulvės – 5 vnt.
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Vištienos filė – 400 g
  • Kietasis sūris – pagal skonį
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Majonezas – 1-2 šaukštai
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas

Paruošimas:

  1. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į kepimo formą.
  2. Apibarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
  3. Ant viršaus uždėkite svogūną, supjaustytą žiedeliais arba pusžiedžiais.
  4. Supjaustykite bulves ir sudėkite ant svogūnų. Apiberkite druska, pipirais ir švelniai išmaišykite.
  5. Patepkite augaliniu aliejumi.
  6. Viršų sutepkite majonezu arba grietine.
  7. Kepkite valandą laiko, iki 190° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  8. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir leiskite jam išsilydyti.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *