Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Keksas su šokoladu: skanus ir gardus desertas!

Jums reikės:

  • 220-250 g miltų
  • 300 ml riebios grietinėlės
  • 4 kiaušinių
  • 160 g cukraus
  • 0,5 arb. š. gesintos sodos
  • 100 g šokolado

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?
  1. Grietinėlę išplakite su cukrumi, įmuškite kiaušinius. Toliau plakite.
  2. Įberkite gesintos sodos ir miltų. Plakite iki vientisos masės.
  3. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
  4. Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
  5. Ant viršaus užpilkite pusę ištirpinto šokolado.
  6. Supilkite likusią tešlą ir likusį šokoladą.
  7. Lengvai sumaišykite šokoladą ir tešlą.
  8. Kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---