Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Keksas su šokoladu: skanus ir gardus desertas!

Jums reikės:

  • 220-250 g miltų
  • 300 ml riebios grietinėlės
  • 4 kiaušinių
  • 160 g cukraus
  • 0,5 arb. š. gesintos sodos
  • 100 g šokolado

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?
  1. Grietinėlę išplakite su cukrumi, įmuškite kiaušinius. Toliau plakite.
  2. Įberkite gesintos sodos ir miltų. Plakite iki vientisos masės.
  3. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
  4. Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
  5. Ant viršaus užpilkite pusę ištirpinto šokolado.
  6. Supilkite likusią tešlą ir likusį šokoladą.
  7. Lengvai sumaišykite šokoladą ir tešlą.
  8. Kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Egzema – kas tai, kaip ją atpažinti ir palengvinti kasdienybę?

Egzema – tai lėtinė odos liga, kurios simptomai dažnai tampa rimtu iššūkiu tiek fizinei, tiek emocinei savijautai. Ši būklė paveikia nuo 10 iki 20...

Savaitinis Taro horoskopas visiems Zodiako ženklams (birželio 16–22 d.)

Kiekviena savaitė atneša naujas galimybes, iššūkius ir svarbius gyvenimo posūkius. Taro kortos – tai ne tik mistinė praktika, bet ir savęs pažinimo bei gyvenimo...
---