Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Gražūs raudoni aksominiai keksiukai: skanus ir lengvas atostogų desertas

Nuostabus malonumas!

Sudedamosios dalys:

Tešlai reikalingi ingredientai:

  • Miltai – 230 g
  • Kakava – 10 g
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
  • Druska – 1 žiupsnelis
  • Aliejus – 120 ml
  • Kefyras – 180 ml
  • Kiaušiniai – 2 vienetai
  • Cukrus – 170 g
  • Raudoni maistiniai dažai – 1 šaukštelis

Kremui reikalingi ingredientai:

  • Varškė – 250 g
  • Sviestas – 100 g
  • Cukraus pudra – 90 g

Paruošimo eiga:

  1. Atskirai sumaišykite sausus ir skystus tešlos ingredientus.
  2. Supilkite skystus ingredientus į sausus ingredientus ir išmaišykite. Tešla neturi būti per tiršta.
  3. Pripildykite keksiukų formeles iki 1/3 tešlos.
  4. Kepkite 180°C temperatūroje 15-20 minučių. Ar keksiukai jau iškepė, patikrinkite dantų krapštuku.
  5. Kremui sumaišykite varškę, minkštą sviestą ir cukraus pudrą. Kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir papuoškite kiekvieną keksiuką atskirai.
  6. Ant viršaus užberkite keksiukų trupinius.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---