Keksiukai prie arbatos – paprasti, bet skanūs

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Jų galite pasigaminti kiekvieną dieną!

Sudedamosios dalys:

  • cukrus – 1 puodelis
  • ištirpintas sviestas – 100 g
  • grietinė – 5 šaukštai
  • miltai – 2 puodeliai
  • vanilinis cukrus – 1 pakelis
  • kepimo milteliai – 2 šaukšteliai
  • razinos – 10 g

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
  2. Įpilkite ištirpinto sviesto ir grietinės. Išmaišykite.
  3. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Sumaišykite iki vientisos masės.
  4. Įdėkite razinų ir išmaišykite šaukštu.
  5. Užpildykite formeles 2/3 tešlos.
  6. Kepkite 200-210°C temperatūroje 20 minučių.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *