Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Nuostabūs keksiukai su obuoliais ir medumi: tikros šeimininkės atradimas

Paprasti ir skanūs keksiukai!

Sudedamosios dalys:

  • Obuoliai – 2-4 vnt.
  • Medus – 2 šaukštai
  • Cukrus – 1/4 stiklinės
  • Augalinis aliejus – 0,5 stiklinės
  • Miltai – 300 g
  • Soda – 0,5 šaukštelio
  • Kiaušinis – 1 vnt.
  • Cinamonas – 0,5 šaukštelio

Paruošimo eiga:

  1. Sviestą sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniu.
  2. Ištirpinkite medų ir suberkite sodą, palaukite, kol mišinys pradės putoti, ir įmaišykite jį į kiaušinių ir sviesto mišinį.
  3. Į skystus ingredientus suberkite 250 g persijotų miltų ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Nuluptus obuolius supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite stambia tarka.
  5. Sudėkite obuolius į tešlą ir gerai išmaišykite. Leiskite tešlai pastovėti 5-7 minutes, tada suberkite likusius miltus, cinamoną ir gerai išmaišykite.
  6. Šaukštu sudėkite tešlą į keksiukų formeles, užpildydami 2/3 jų tūrio.
  7. Kepkite 180°C temperatūroje 35-40 minučių.

Mėgaukitės prie karštos arbatos puodelio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Egzema – kas tai, kaip ją atpažinti ir palengvinti kasdienybę?

Egzema – tai lėtinė odos liga, kurios simptomai dažnai tampa rimtu iššūkiu tiek fizinei, tiek emocinei savijautai. Ši būklė paveikia nuo 10 iki 20...

Savaitinis Taro horoskopas visiems Zodiako ženklams (birželio 16–22 d.)

Kiekviena savaitė atneša naujas galimybes, iššūkius ir svarbius gyvenimo posūkius. Taro kortos – tai ne tik mistinė praktika, bet ir savęs pažinimo bei gyvenimo...
---