Šiandien norėčiau pasidalinti su jumis vienu nuostabiu receptu.

Jeigu naudosite šį receptą, jūsų kepama mėsa bus labai sultinga ir skani.

Ingredientai:

1 kg mėsos;

4 kiaušiniai;

2 virtuviniai šaukštai garstyčių;

1 valgomasis šaukštas krakmolo;

2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus;

2 arbatiniai šaukšteliai druskos (galite dėti ir mažiau, pagal skonį);

pipirai (pagal skonį).

Kaip gaminti?

Sumaišykite prieskonius, garstyčias, kiaušinius, krakmolą ir aliejų.

Nupjaukite nuo mėsos riebalus, tada supjaustykite reikiamo dydžio gabaliukais.

Įdėkite mėsą į mišinį ir gerai sumaišykite.

Mėsą šiame marinate šaldytuve galite laikyti ir porą dienų, bet patariame laikyti kelias valandas.

Išėmę mėsą kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Skanaus!
