Ketvirtadienis, 31 liepos, 2025

Naujausi

Kepta lašiša „Princesė”. Kepsnys prabangiai vakarienei!

Žuvies mėgėjams siūlome iškepti šį patiekalą. Lašiša „Princesė” yra labai minkšta ir sultinga. Išbandykite ir tikrai nesigailėsite. Jūsų svečiai įvertins šio patiekalo skonį.

Jums reikės:

  • Lašišos
  • Svogūnų 5 vnt.
  • Morkų 3 vnt. (vidutinio dydžio)
  • Grietinės 1 nedidelio indelio
  • Majonezo penkių šaukštų
  • Citrinos 1 vnt.
  • Augalinis aliejaus kepimui
  • Druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį
  • Petražolių

Gaminimas:

Nuplaukite lašišą, nusausinkite. Supjaustykite porcijomis. Pagardinkite žuvį druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis bei pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Kelis svogūnus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite, kol suminkštės, suberkite tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepinkite.

Supjaustykite žalumynus ir sumaišykite su likusiais pjaustytais svogūnais. Grietinę sumaišykite su majonezu. Apvoliokite lašišą grietinės ir majonezo mišinyje ir sudėkite ant kepimo skardos.

Ant žuvies sudėkite morkas su svogūnais ir paruoštais žalumynais. Supilkite likusį majonezo padažą ir kepkite orkaitėje keturiasdešimt minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.

Lašiša „Princesė” paruošta! Labai skani, minkšta, švelni, tikrai atitinka savo pavadinimą. Išbandykite!

lašiša „Princesė"

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---