Yra daugybė keptos lašišos receptų, tačiau tokio dar tikrai nebandėte!

Ingredientai:

Lašiša – 300 gramų;

Medus – 2 arbatiniai šaukšteliai;

Garstyčios – 2 arbatiniai šaukšteliai;

Sojų padažas – 1 arbatinis šaukštelis;

Truputis sezamo sėklų apibarstymui (nebūtina).

Gaminimas:

Išvalykite ir supjaustykite lašišą porcijomis.

Dubenyje sumaišykite garstyčias, sojų padažą ir medų.

Žuvį sudėkite į kepimo formelę ir užpilkite padažu. 15-20 minučių palaikykite šaldytuve.

Įkaitinkite orkaitę iki 170 C.

Išimkite lašišą iš šaldytuvo, apibarstykite sezamo sėklomis ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių.

Skanaus!
