Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Ar kada bandėte kepti melioną? Nuostabus receptas!

Mes dažniausiai valgome žalią melioną. Daugelis žmonių net neįtaria, kad jis gali būti labai skanus ir termiškai apdorojus.

Nenustebkite! Keptas melionas turi labai subtilų, malonų ir savitą skonį! Neteks nusivilti tokiu kulinariniu eksperimentu.

Tokį desertą gali pagaminti ne tik patyrusios šeimininkės, bet ir pradedančiosios, nes tam nereikia jokių ypatingų įgūdžių.

Keptas melionas patiks ir jūsų šeimai – vaikams ir net vyrui. Šis desertas pagaminamas labai greitai.

Jo paruošimui jums reikės:

migdolų drožlių;

meliono;

rudo cukraus;

gabalėlio sviesto;

Gaminimas:

Nulupkite melioną, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis.

Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą, į sviestą įpilkite truputį rudojo cukraus.

Į keptuvę sudėkite meliono skilteles, kepkite 2–3 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps šviesiai rusvos spalvos.

Keptuvėje be aliejaus 1 minutę pakepinkite migdolų drožles, kol paruduos.

Susmulkinkite šokoladą ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.

Sudėkite keptas meliono riekeles į lėkštę, ant jų užpilkite šokolado ir pabarstykite keptais migdolais. Desertas paruoštas, skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---